This website uses cookies to enhance your experience.

Sum Of All Fears / Paycheck (DVD)

  The Sum Of All Fears (2002) Amerikas frykt for kald krig blusser opp igjen, etter at Russlands president dør og etterfølges av en mann med en kryptisk fortid. Spenningen mellom øst og vest når imidlertid nye høyder når CIA mistenker avhoppede, russiske vitenskapsmenn for å utvikle flere atomvåpen.
Price
kr 99,00 - kr 50,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
 


The Sum Of All Fears (2002)
Amerikas frykt for kald krig blusser opp igjen, etter at Russlands president dør og etterfølges av en mann med en kryptisk fortid. Spenningen mellom øst og vest når imidlertid nye høyder når CIA mistenker avhoppede, russiske vitenskapsmenn for å utvikle flere atomvåpen. Jack Ryan får i oppdrag av CIA-direktøren William Cabot å forfølge et farefylt spor, et spor som leder ham til en sjokkerende konklusjon: Terrorister planlegger å provosere frem en krig mellom USA og Russland - ved å detonere en atombombe under en mesterskapskamp i amerikansk fotball!Paycheck (2003)
Fra regissør John Woo kommer denne futuristiske thrilleren som kombinerer spektakulær action med et spennende mysterium som trollbinder deg fra start til slutt. Michael Jennings (Ben Affleck) er en dyktig dataekspert som leies inn til topphemmelige prosjekter. Etter hver jobb slettes korttidshukommelsen, slik at han ikke skal kunne avsløre fortrolig informasjon. Nå har Jennings fullført et oppdrag for en gammel venn (Aaron Eckhart), en treårskontrakt som skulle gitt ham en åttesifret utbetaling. Men i stedet får han den sjokkerende beskjeden om at han skal ha gitt avkall på all betaling rett før jobben var ferdig. Jennings er rådløs - inntil han mottar en mystisk konvolutt som inneholder ledetråder til hans glemte fortid. Med hjelp fra den vakre forskeren han en gang elsket, men ikke lenger kan huske (Uma Thurman), tar Jennings opp den heseblesende jakten på fortiden sin. Men i fremtiden venter en uhyggelig oppdagelse ...

Specifications
Item No. 7332431033443
Utgitt 2003
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 15
Antall disker 2
Spilletid 3 t 53 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading