This website uses cookies to enhance your experience.

Switch (DVD)

Motedesigneren Sophie er blitt lei av sin trivielle hverdag og beslutter seg for å søke nye opplevelser via boligportalen Switch.com. Hun finner en fantastisk leilighet i Paris, men hun rekker knapt å få pakket ut av sine kofferter før hun vekkes av en politirazzia. Politiet gjennomsøker Sophies
Price
kr 79,00 - kr 50,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Motedesigneren Sophie er blitt lei av sin trivielle hverdag og beslutter seg for å søke nye opplevelser via boligportalen Switch.com.


Hun finner en fantastisk leilighet i Paris, men hun rekker knapt å få pakket ut av sine kofferter før hun vekkes av en politirazzia. Politiet gjennomsøker Sophies leilighet og finner til hennes store overraskelse et halshugget lik. Sophie blir feilaktig forvekslet med leilighetens tidligere eier og mistenkes for mord. Når ingen tilsynelatende vil tro henne må hun flykte og selv finne ut av sannheten.Regissøren Frédéric Schoendoerffer har skrevet manus sammen med kriminalforfatteren Jean-Christophe Grangé som er mest kjent for den internasjonale suksessen De Røde Elver. I tillegg til Karine Vanasse i hovedrollen møter vi den tidligere fotballstjernen Eric Cantona i rollen som politibetjenten som jager i hælene på Sophie.

Specifications
Item No. AWE0445NDVD
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 44 minutter
Undertekst Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
    Loading
    Loading