This website uses cookies to enhance your experience.

The Eliminator

Den tidligere politimannen, Dakota Varley, melder seg på et båtrace i håp om å vinne 250.000 dollar, men oppdager raskt at risikoen er like høy som premien. En deltager blir drept,og tre alvorlig skadd i kollisjoner og eksplosjoner. Varley vinner racet. Han prøver å forlate innsjøen og hente
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Den tidligere politimannen, Dakota Varley, melder seg på et båtrace i håp om å vinne 250.000 dollar, men oppdager raskt at risikoen er like høy som premien. En deltager blir drept,og tre alvorlig skadd i kollisjoner og eksplosjoner. Varley vinner racet. Han prøver å forlate innsjøen og hente pengepremien, men blir dopet ned og kidnappet.


Han kastes inn i en annen verden, der det å overleve er det eneste som betyr noe og ingen regler gjelder. Varley våkner på en øy, bundet til en påle. Omringet av tungt bevæpnede menn, finner han snart ut at han og seks andre ofre skal brukes som brikker i et overlevelsesspill: hver natt skal de jaktes på med rifle til det kun er én overlevende igjen, som vil vinne 10 mill. dollar i kontanter! Varley prøver å finne ut hvem som står bak spillet. Hvorfor ble deltagerne utvalgt og hvem er det som prøver å drepe dem? Mens tiden tikker og går, må Varley kjempe for å holde seg i live og vinne det ultimate spill - spillet om livet.
Specifications
Item No. 7070022870526
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 26 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading