This website uses cookies to enhance your experience.

The Expendables 3 (DVD)

Stallone. Statham. Banderas. Snipes. Gibson, Lundgren. Ford. Schwarzenegger. Tøffe tak og harde menn møtes i den tredje filmen om The Expendables. Barney, Christmas og resten av teamet møter Conrad Stonebanks som for mange år siden grunnla The Expendables sammen med Barney. Senere ble Stonebanks en
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Stallone. Statham. Banderas. Snipes. Gibson, Lundgren. Ford. Schwarzenegger. Tøffe tak og harde menn møtes i den tredje filmen om The Expendables.


Barney, Christmas og resten av teamet møter Conrad Stonebanks som for mange år siden grunnla The Expendables sammen med Barney. Senere ble Stonebanks en hensynsløs våpenhandler som Barney så seg tvunget til å ta livet av - men akkurat dét gikk ikke etter planen.Stonebanks, som den gang altså lurte døden, gjør nå alt for å ta knekken på The Expendables. Barney bestemmer seg for å bekjempe gammelt blod med nytt, og verver en ny type Expendables som er både yngre, raskere og eksperter på en ny teknikk.Dette siste oppdraget blir en hard kamp mellom klassisk old-school og moderne teknologi. Det skal vise seg å bli The Expendables' mest personlige fight så langt.

Specifications
Item No. DVD-4210
Utgitt 2014
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 15 år
Spilletid 2 timer 6 minutter
Undertekst Norsk
Se alt av Arnold Schwarzenegger
    Loading
    Loading