This website uses cookies to enhance your experience.

The Incredible Hulk (DVD)

I dette eksplosive, actionspekkede eventyret, en av tidenes mest populære superhelthistorier - finnes botemiddelet innenfor rekkevidde for verdens mest primale monsterkraft: The Incredible Hulk. Vitenskapsmannen Bruce Banner (Edward Norton) lever et liv på skyggesiden og er stadig på jakt etter en
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I dette eksplosive, actionspekkede eventyret, en av tidenes mest populære superhelthistorier - finnes botemiddelet innenfor rekkevidde for verdens mest primale monsterkraft: The Incredible Hulk.


Vitenskapsmannen Bruce Banner (Edward Norton) lever et liv på skyggesiden og er stadig på jakt etter en motgift. Men krigshisserne som drømmer om å utnytte hans krefter vil ikke la ham være i fred – og han lever avskåret fra den eneste kvinnen han noensinne har elsket, Betty Ross (Liv Tyler). Den fremragende doktoren blir hensynsløst forfulgt av The Abomination, en marerittaktig vanskapning med en styrke og aggresjon som matcher Hulkens egne krefter - og her starter en kamp i ren tegneserie-ånd som truer New York City med total ødeleggelse!

Specifications
Item No. NSD8256185
Utgitt 2008
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 48 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
Se alt av Marvel
    Loading
    Loading