This website uses cookies to enhance your experience.

The Robert Rodriguez Collection (DVD)

El Mariachi (1993) Alt han vil er å bli en mariachi, akkurat som sin far, sin farfar og sin farfars far var før ham. Men byen som han tror skal bringe lykke, gir ham ikke annet enn forbannelse i form av en dødelig identitetsforveksling. Tvinget til å bytte gitaren sin mot et våpen, spiller
Price
kr 129,00 - kr 30,00 kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

El Mariachi (1993)
Alt han vil er å bli en mariachi, akkurat som sin far, sin farfar og sin farfars far var før ham. Men byen som han tror skal bringe lykke, gir ham ikke annet enn forbannelse i form av en dødelig identitetsforveksling. Tvinget til å bytte gitaren sin mot et våpen, spiller mariachien for sitt liv i Robert Rodriguez’ kritikerroste debutfilm. Med ikke så mye mer enn en god historie og et stort hjerte, har Rodriguez skapt sann kinoglede og satt nye standarder for uavhengig filmproduksjon, og samtidig etablert seg som et udiskutabelt talent. "En fantastisk underholdende film." - (Roger Ebert, CHICAGO SUN-TIMES)Desperado (1995)
Antonio Banderas, Joaquim De Almeida, Salma Hayek, Steve Buscemi, Cheech Marin og Quentin Tarantino spiller i denne raske "shoot’em up"-filmen som blir beskrevet som en mexikansk Pulp Fiction.
Regissøren Robert Rodriguez følger opp sin legendariske debutfilm,  El Mariachi, med Desperado.Once Upon A Time In Mexico (2003)
Tilbake i solsteiken – den hurtigskytende, gitarspillende helten "El Mariachi" vender tilbake i ONCE UPON A TIME IN MEXICO, den siste delen i regissøren Robert Rodriguez’ hensynsløse western-trilogi.
Med Antonio Banderas, Salma Hayek, Johnny Depp, Mickey Rourke, Eva Mendes, Enrique Iglesias og Willem Dafoe på rollelisten, er ONCE UPON A TIME IN MEXICO en rykende het og actionspekket kinoopplevelse utenom det vanlige!Machete (2010)
Machete er en stjernespekket, bad- ass action- thriller fra Rovert Rodriquez (Desperado), og en overstrømmende hyllest til 1970- årenes exploitation- filmer med Danny Trejo som en meksikansk politimann som vil hevne seg på en ond narkobaron (Steven Seagal), en hensynsløs vigilante (Don Johnson) og en maktgal politiker (Robert DiNero). Han får hjelp fra en intelligent immigrasjonsoffiser (Jessica Alba), opprøreren She (Michelle Rodriquez) og hans bror, en prest (Cheech Marin), samtidig som han finner trøst og lindring hos en narkoman (Lindsay Lohan). Viva Machete! Basert på traileren som kom ut før Grindhouse, en actionfilm om en tidligere politmann som blri lurt og bestemmer seg for å snu hver stein for å finne de onde hjernene som forrådte ham.

Specifications
Item No. SGSD15550
Utgitt 2013
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 15 år
Antall disker 4
Spilletid 6 timer 15 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading