This website uses cookies to enhance your experience.

The Rookie (DVD)

Med årelang erfaring og et .45-kalibers automatvåpen i bagasjen mener Los Angeles-etterforskeren Nick Pulovski at han har all den hjelpen han trenger. Han får også all den hjelpen han ikke trenger. Den nye partneren hans er Rekrutten. Regissør og skuespiller Clint Eastwood er Pulovski. Charlie Sheen
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Med årelang erfaring og et .45-kalibers automatvåpen i bagasjen mener Los Angeles-etterforskeren Nick Pulovski at han har all den hjelpen han trenger. Han får også all den hjelpen han ikke trenger. Den nye partneren hans er Rekrutten.


Regissør og skuespiller Clint Eastwood er Pulovski. Charlie Sheen er nykommeren som følger reglene til punkt og prikke. Begge er motvillig avhengige av hverandre for å stoppe en morderisk gjeng med biltyver. Raul Julia, Sonia Braga, Lara Flynn Boyle og Tom Skerritt har biroller i en av Eastwoods mest fremragende actionfilmer. Ville biljakter, barslagsmål og halsbrekkende actionscener. De to politimennene kjører gjennom en vegg for å komme seg ut av en bygning som eksploderer…i sjette etasje! Fest sikkerhetsbeltene!

Specifications
Item No. 7321940275314
Utgitt 1990
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 18 år
Antall disker DVD
Spilletid 1 time 56 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
Se alt av Clint Eastwood
    Loading
    Loading