This website uses cookies to enhance your experience.

The Wolverine (DVD)

Wolverine er tilbake i et actionspekket eventyr som utspiller seg i nåtidens Japan, der han møter sin argeste fiende. Sårbar for første gang, og presset til det ytterste både fysisk og emosjonelt, konfronterer han ikke bare dødelige samuraisverd - men også sin indre kamp mot udødelighet. En kamp som
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Wolverine er tilbake i et actionspekket eventyr som utspiller seg i nåtidens Japan, der han møter sin argeste fiende. Sårbar for første gang, og presset til det ytterste både fysisk og emosjonelt, konfronterer han ikke bare dødelige samuraisverd - men også sin indre kamp mot udødelighet. En kamp som kommer til å endre ham for alltid.


Den mørke, underholdende superheltfilmen The Wolverine er tro mot tegneserien den bygger på, samtidig som den fungerer også for dem som ikke er dypt inne i X-Men-universet. Hugh Jackman fyller nok en gang rollen som Wolverine, en av de mest elskede actionkarakterene fra serien. Bak kamera finner vi James Mangold, regissøren som tidligere har gitt oss 3.10 To Yuma og Knight & Day.


 

Specifications
Item No. FPHE-90152504
Utgitt 2013
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 15 år
Spilletid 2 timer 1 minutt
Undertekst Norsk
Se alt av Marvel
    Loading
    Loading