This website uses cookies to enhance your experience.

Tightrope (DVD)

Lokket av løfter om frekk sex, lusker to menn rundt i den franske bydelen i New Orleans. Den ene er politimann. Den andre er morder. Clint Eastwood er Wes Block, en lovens mann som balanserer på grensen som skiller ham fra den mannen han strever etter å være og den mannen han frykter han er. Mens
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Lokket av løfter om frekk sex, lusker to menn rundt i den franske bydelen i New Orleans. Den ene er politimann. Den andre er morder.


Clint Eastwood er Wes Block, en lovens mann som balanserer på grensen som skiller ham fra den mannen han strever etter å være og den mannen han frykter han er. Mens han etterforsker brutale sexdrap, avdekker han en forbindelse mellom seg selv og den mistenkte. I morderens øyne fortjener alle horer å dø - spesielt hvis de har vært sammen med Block. Snart er ingen kvinner som kjenner Block trygge, heller ikke de han holder mest av (Genevieve Bujold og Alison Eastwood).Forfatter og regissør Richard Tuggle (Flukten fra Alcatraz) viser frem et dystert New Orleans, og tilfører nyanser til Block som gjør ham til mer enn en sindig actionhelt. Og Eastwood svarer på utfordringen med en av sine beste prestasjoner noensinne.

Specifications
Item No. 7321940275307
Utgitt 1984
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 49 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
Se alt av Clint Eastwood
    Loading
    Loading