This website uses cookies to enhance your experience.

Tower Heist

Ben Stiller og Eddie Murphy leder an stjernegalleriet i den underholdende krimkomedien Tower Heist, hvor vi følger en gjeng ærlige arbeidere som bruker skitne knep for å hevne seg på Wall Street-svindleren som rundlurte dem. Når staben i en Central Park-luksusskyskraper oppdager at milliardæren i
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Ben Stiller og Eddie Murphy leder an stjernegalleriet i den underholdende krimkomedien Tower Heist, hvor vi følger en gjeng ærlige arbeidere som bruker skitne knep for å hevne seg på Wall Street-svindleren som rundlurte dem.


Når staben i en Central Park-luksusskyskraper oppdager at milliardæren i toppetasjen har stukket av med hele pensjonen deres, slår de seg sammen for å planlegge den ultimate hevnen.Josh Kovacs (Stiller) har jobbet som stabssjef ved et av de mest luksuriøse og velsikrede bolighøyhusene i New York i over et tiår. Under hans årvåkne øyne er det ingenting som går ubemerket hen. Bare noen dager før milliardæren Artur (Alan Alda) ser ut til å slippe unna med den perfekte forbrytelsen, tar Josh og staben hans kontakt med småkjeltringen Slide (Murphy) for å planlegge det nær sagt umulige: å ta seg inn i Arthurs velbevoktede leilighet og stjele de verdiene de tror befinner seg der. Selv om gjengen består av noen skikkelige amatører, kjenner disse ferske tyvene bygningen bedre enn noen andre. Det viser seg raskt at de har kartlagt det dristige kuppet i årevis - de visste bare ikke om det før nå.

Specifications
Item No. 76NSD8287936
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger Action, Komedie
Aldersgrense 7 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 40 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading