This website uses cookies to enhance your experience.

Transformers 1-3 (DVD)

Samling med de 3 første Transformers-filmene. Transformers (2007) Fra regissør Michael Bay og ansvarlig produsent Steven Spielberg kommer en nervepirrende kamp mellom Autobots og Decepticons. Den historiske striden når jorden, og det eneste som kan hindre de onde Decepticons fra å få all makt, er
Price
kr 199,00 - kr 150,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Samling med de 3 første Transformers-filmene.


Transformers (2007)
Fra regissør Michael Bay og ansvarlig produsent Steven Spielberg kommer en nervepirrende kamp mellom Autobots og Decepticons. Den historiske striden når jorden, og det eneste som kan hindre de onde Decepticons fra å få all makt, er ledetråden som Sam Witwicky (Shia LaBeouf) har fått. Et fartsfylt, humoristisk og deilig uhøytidelig actionepos.Transformers - Revenge Of The Fallen (2009)
Kampen om Jorden fortsetter. Sam Witwicky (Shia LaBeouf) er nybakt college-student og fortsatt sammen med kjæresten Mikaela (Megan Fox). Når han får vite sannheten om Transformers' opprinnelse, har han ikke noe annet valg enn å akseptere sin skjebne og bli med Optimus Prime og Bumblebee i den historiske kampen mot Decepticons. Sistnevnte har nemlig vendt tilbake sterkere enn noensinne for å tilintetgjøre vår verden som vi kjenner den, og det er opp til Sam og Autobotene å gjøre motstand.Transformers - Dark Of The Moon (2011)
I den tredje Transformers-filmen er det duket for nye kamper mellom Autobots og Decepticons. Når førstnevnte oppdager et cybertronisk romfartøy som er gjemt på månen, blir begge grupperingene involvert i romkappløpet mellom USA og Russland - Decepticons er nemlig fullt bestemt på å hevne nederlaget fra sist. Nok en gang blir det opp til Sam Witwicky (LaBeouf) å hjelpe robotvennene sine i kampen mot den nådeløse fienden.

Specifications
Item No. NO4004486
Utgitt 2013
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 11 år
Antall disker 3
Spilletid 7 timer 10 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading