This website uses cookies to enhance your experience.

Trapped: Buried Alive / Contagion (DVD)

  Hvit Torden (2001) Det er den store åpningsdagen på det luksuriøse skistedet. Kilometervis av perfekte pister og et hotell praktfullt beliggende mellom glitrende hvite fjelltopper. Alt er utsolgt! Alt starter med et lite snøskred. Men lavinen skselererer og river tusenvis av tonn snø med seg. den
Price
kr 79,00 - kr 69,00 kr 10,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
 


Hvit Torden (2001)
Det er den store åpningsdagen på det luksuriøse skistedet. Kilometervis av perfekte pister og et hotell praktfullt beliggende mellom glitrende hvite fjelltopper. Alt er utsolgt! Alt starter med et lite snøskred. Men lavinen skselererer og river tusenvis av tonn snø med seg. den hvite død hamrer nedover pistene. Mens skiheiser og høyspentmaster virvles rundt i luften, dekkes hotellet av et metertykt hvit likklede. Inne i hotellet kjemper de desperate overlevende mot skader, kulden og luftmangel, mens bygninger kollapser rom for rom under vekten av snømassene. de er fanger i et iskaldt gravkammer...Epidimi (2002)
Under en kampanjeturne faller USAs president om, han er truffet i halsen av en bedøvelsespil med en genmanipulert variant av det fryktede Ebola virus. Attentatmennene krever en svimlende sum for vaksinen, men USAs regjering forhandler ikke med terrorister. Lenge kjemper legene en desperat kamp, men Ebolaviruset mutterer. Nå når det sin iltimate dødbringende form og sprer seg hver gang presidenten puster.


 

Specifications
Item No. 5706147300595
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 15 år
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading