This website uses cookies to enhance your experience.

XIII: The Conspiracy

USA sin første, kvinnelige president blir skutt og drept og mordet sender sjokkbølger gjennom landet. En intens jakt på gjerningsmannen settes i gang. Tre uker senere dukker en såret mann opp. Han har mistet hukommelsen og husker ikke engang sin egen identitet. Det eneste sporet han har å gå etter
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
USA sin første, kvinnelige president blir skutt og drept og mordet sender sjokkbølger gjennom landet. En intens jakt på gjerningsmannen settes i gang. Tre uker senere dukker en såret mann opp. Han har mistet hukommelsen og husker ikke engang sin egen identitet.

Det eneste sporet han har å gå etter av romertallet XIII som han har tatovert på halsen. Etterretningstjenesten mistenker han for å være presidentens drapsmann så XIII flykter og går under jorden. Det går raskt opp for ham at han er uvanlig dyktig til å drepe og unngå farer, og innser at det kanskje er noe i etterretningstjenestens mistanker? Et nervepirrende spill er satt i gang, og ikke er bare XIII sitt liv i fare, men også fremtiden til USA står på spill.
Specifications
Item No. DVD9913
Utgitt 2008
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 15 år
Spilletid 2 timer 53 minutter
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk
    Loading
    Loading