This website uses cookies to enhance your experience.

Sangen Fra Havet (DVD)

Sangen Fra Havet er en fantastisk fortelling for små og store. Inspirert av det irske sagnet om selkiene - en skapning som er halvt sel, halvt menneske - forteller filmen et eventyr om en bror og en søsters fabelaktige reise gjennom myter, magi og fortidens glemte hemmeligheter. Ben og den stumme
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Sangen Fra Havet er en fantastisk fortelling for små og store. Inspirert av det irske sagnet om selkiene - en skapning som er halvt sel, halvt menneske - forteller filmen et eventyr om en bror og en søsters fabelaktige reise gjennom myter, magi og fortidens glemte hemmeligheter.


Ben og den stumme lillesøsteren Saoirse bor med pappaen sin i et fyrtårn på en øy i havgapet. En dag begynner de merkeligste ting å skje, og før de vet ordet av det befinner de to seg på et eventyr uten like - i en verden med alver, kjemper, myter og magi. Saoirse er nemlig den siste selkien, og nå må hun finne stemmen sin og synge havets sang for å redde alvefolket fra å gå under for alltid.


 


Sangen Fra Havet kommer selvsagt med norsk tale også, med blant andre Henrik Folke-Olsen Hellum, Anders Baasmo Christiansen, Lise Fjeldstad, Trond-Viggo Torgersen og Ane Brun som de norske stemmene.

Specifications
Item No. Q-4284
Utgitt 14.03.2016
Format DVD
Sjanger Anime
Aldersgrense 6 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 33 minutter
Undertekst Norsk (Norsk tale)
    Loading
    Loading