This website uses cookies to enhance your experience.

10 Bud For Et Bedre Liv (DVD)

En komedie om å tilpasse seg det som til sammen utgjør et "ordinært" liv; sett utenfra av en som absolutt ikke er "ordinær". Men er egentlig noen av oss det? Daniel er rundt 40. Etter mange år med narkotikabruk prøver han å finne tilbake til det mange av oss definerer som et normalt liv. Vi møter
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
En komedie om å tilpasse seg det som til sammen utgjør et "ordinært" liv; sett utenfra av en som absolutt ikke er "ordinær". Men er egentlig noen av oss det?

Daniel er rundt 40. Etter mange år med narkotikabruk prøver han å finne tilbake til det mange av oss definerer som et normalt liv.

Vi møter ham først i en hytte oppe i fjellene der han har betalt noen gjetere for å holde ham inneperret, slik at han kan bli rusfri etter langvarig narkotikabruk. Etter endt selvpålagt avrusning reiser han tilbake til byen der han har alle forsetter om å skape seg et bedre liv.

En lege har utstyrt han med en 10-punktsliste; "Ti bud for et bedre liv", som skal være en "Guide for eksemplariske borgere". Den inneholder instruksjoner som "Se på TV", "Vask gulvet", og "lag mat!"; Ting som synes enkle, men som for Daniel representerer en virkelig utfordring.

Ting blir både lettere og mer komplisert når den 15 år gamle Laura en dag sitter i trappen utenfor leiligheten hans. Hun er på leting etter sin bror, som skal ha bodd i den samme oppgangen. Daniel lar Laura flytte inn mens hun venter på broren, sammen prøver de etter hvert å organisere det som for Daniel skal være en "perfekt verden".

Skuespillere
Nancho Novo, Teresa Hurtado de Ory
Specifications
Item No. 7036982011010
Utgitt 2003
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 26 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading