This website uses cookies to enhance your experience.

24 Uker (DVD)

Item No. 151441
Standup-komikeren Astrid og hennes manager-kjæreste Markus venter barn. I sjette måned finner de ut at det er noe galt med fosteret. Barnet vil kanskje ikke få et fullverdig liv, men fortjener det ikke en sjanse? Astrid må ta sitt livs vanskeligste valg. Og som en person som bokstavelig talt
Price
kr 99,00 - kr 12,45 kr 86,55
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Standup-komikeren Astrid og hennes manager-kjæreste Markus venter barn.

I sjette måned finner de ut at det er noe galt med fosteret. Barnet vil kanskje ikke få et fullverdig liv, men fortjener det ikke en sjanse? Astrid må ta sitt livs vanskeligste valg. Og som en person som bokstavelig talt befinner seg i rampelyset vil ikke valget gå upåaktet hen.

24 UKER er et gripende drama om de store, skjebnesvangre dilemmaene man kan støte på i livet. På elegant vis flettes en dramatisk situasjon inn i en varm og engasjerende film som portretterer livets kontraster og uforutsigbarhet.

Filmen vant publikumsprosjektet Scope100 i Norge, der 100 filmentusiaster stemte den frem til kinodistribusjon i konkurranse med seks andre europeiske filmer. 24 UKER var med i hovedkonkurransen ved filmfestivalen i Berlin i 2016. Regissør Anne Zohra Berrached er et av Tysklands store nye filmhåp.

Skuespillere
Bjarne Mädel, Emilia Pieske, Johanna Gastdorf, Julia Jentsch, Maria-Victoria Dragus
Specifications
Item No. Q-4391
Utgitt 04.12.2017
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 12 år
Spilletid 1 time 42 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading