This website uses cookies to enhance your experience.

3 Kvinner (DVD)

Filmskaperen Jafar Panahi lar seg ikke stoppe. Han har både arbeidsforbud og husarrest, men lager likevel mesterlige filmer som smugles ut og vises på de største internasjonale filmfestivalene. Behnaz Jafari er en av Irans mest populære skuespillere. En dag mottar hun en alarmerende melding på
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Filmskaperen Jafar Panahi lar seg ikke stoppe. Han har både arbeidsforbud og husarrest, men lager likevel mesterlige filmer som smugles ut og vises på de største internasjonale filmfestivalene.

Behnaz Jafari er en av Irans mest populære skuespillere. En dag mottar hun en alarmerende melding på mobilen sin. Det er en liten filmsnutt der en jente truer med å ta sitt eget liv om hun ikke får følge sitt brennende ønske om å bli skuespiller. Hun ber om hjelp fra den kjente skuespilleren. Kanskje kan hun overtale familien hennes, slik at hun kan få følge sitt kall. Behnaz Jafari kontakter venn (og regissør) Jafar Panahi og sammen legger de ut på en reise for å finne den desperate jenta.

I 2015 vant han Gullbjørnen i Berlin for Taxi Teheran og i fjor ble han belønnet med prisen for beste manus i Cannes for 3 kvinner.

Skuespillere
Behnaz Jafari, Jafar Panahi, Maedeh Erteghaei, Marziyeh Rezaei
Specifications
Item No. DVDN0599
Utgitt 09.09.2019
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 12
Spilletid 1 t 40 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading