This website uses cookies to enhance your experience.

4 Måneder, 3 Uker og 2 Dager (DVD)

4 måneder, 3 uker og 2 dager bekrefter alle spekulasjoner om at Romania er den mest spennende europeiske filmnasjonen for tiden. Der regissøren Cristian Mungius forrige film, debuten West, omhandlet rumenernes flukt fra eget land, fortalt på en intrikat, men humoristisk måte, er denne en intens,
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
4 måneder, 3 uker og 2 dager bekrefter alle spekulasjoner om at Romania er den mest spennende europeiske filmnasjonen for tiden. Der regissøren Cristian Mungius forrige film, debuten West, omhandlet rumenernes flukt fra eget land, fortalt på en intrikat, men humoristisk måte, er denne en intens, spennende og direkte fortelling.

Otilia og Gabita deler hybel på et studenthjem. Gabita har blitt gravid men ønsker ikke å beholde barnet. I et land og i en tid, hvor abort var strengt forbudt er det en handling som ikke bare er straffbar men også livsfarlig. Brutaliteten, ydmykelsen og løgnene de to jentene må gå gjennom er også historien om et land og en epoke. Maktmisbruk og angiveri skjuler seg i alle mennesker og de eneste de kan stole på er hverandre.
Store skuespillerprestasjoner av hovedrolleinnehaverne gjør dette til en historie om et ulidelig regime, menneskets grådighet og ikke minst vennskap.

Original tittel: 4 luni, 3 saptamâni si 2 zile (Romania)

NB: Liten skade på cover på grunn av filmen har stått ute i butikk.
Specifications
Item No. Q2653
Utgitt 2007
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 53 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading