This website uses cookies to enhance your experience.

American Splendor (DVD)

Sundance- og Cannes-vinneren American Splendor er basert på det virkelige livet til undergrunns-tegneserieforfatteren Harvey Pekar - en frustrert hverdagspoet som vet alt om at uansett hvor god strateg du er, velger du likevel feil kø på supermarkedet. Lenge før hjemmevideo, weblogs og reality-TV
Price
kr 79,00 - kr 50,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Sundance- og Cannes-vinneren American Splendor er basert på det virkelige livet til undergrunns-tegneserieforfatteren Harvey Pekar - en frustrert hverdagspoet som vet alt om at uansett hvor god strateg du er, velger du likevel feil kø på supermarkedet.

Lenge før hjemmevideo, weblogs og reality-TV begynte arkivaren Harvey Pekar fra Cleveland å publisere personlige, men allmenne historier fra sitt eget liv i tegneserieform. Magasinet American Splendor utkom første gang i 1976 og ble umiddelbart en kulthit.

Gjennom en blanding av live action film, animasjon og dokumentar har regissørene Shari Springer Berman og Robert Pulcini skapt et sårt, morsomt og originalt drama om små og store hendelser i et tilsynelatende høyst alminnelig liv. Men alminnelige liv er også ganske kompliserte greier.

Skuespillere
Paul Giamatti, Shari Springer Berman, Harvey Pekar
Specifications
Item No. DVD6643
Utgitt 2003
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 1
Spilletid 1 time 37 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk
    Loading
    Loading