This website uses cookies to enhance your experience.

Amour (DVD)

Det kritikerhyllede dramaet Amour er nominert til fem priser under Oscar-utdelingen i 2013: beste film, beste fremmedspråklige film, beste kvinnelige hovedrolle, beste regissør og beste originalmanus. Michael Hanekes gripende mesterverk vant i klassen for beste fremmedspråklige film. Georges og Anne
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Det kritikerhyllede dramaet Amour er nominert til fem priser under Oscar-utdelingen i 2013: beste film, beste fremmedspråklige film, beste kvinnelige hovedrolle, beste regissør og beste originalmanus. Michael Hanekes gripende mesterverk vant i klassen for beste fremmedspråklige film.

Georges og Anne er et par i 80-årene som bor i en stor leilighet i Paris. De er velutdannede, pensjonerte musikklærere. Deres datter, som også er musiker, bor i utlandet med sin familie. Når Anne en dag blir rammet av slag, blir kjærligheten, som har holdt paret sammen gjennom så mange år, satt på prøve.

Dette er Haneke ømmeste - og kanskje beste - film til nå. Hans mesterlige regi og det suverene skuespillet gjør Amour til en stor opplevelse. Filmen vant Gullpalmen i Cannes i mai 2012, og gjorde så og si rent bord under European Film Awards i desember samme år; den vant både for beste film, beste regi og for beste mannlige og kvinnelige skuespiller.

Skuespillere
Emmanuelle Riva, Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintignant, William Shimell
Specifications
Item No. Q-4087
Utgitt 2012
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 11 år
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading