This website uses cookies to enhance your experience.

Broken (DVD)

Skunk er en 11 år gammel jente som opplever en sommer hun aldri kommer til å glemme. Innerst i blindveien der hun bor skjer det mer i løpet av få uker enn godt er. Broken er en varm og bittersøt film som har vunnet en rekke priser, bl.a. publikumsprisen ved Kosmorama filmfestival i Trondheim. I
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Skunk er en 11 år gammel jente som opplever en sommer hun aldri kommer til å glemme. Innerst i blindveien der hun bor skjer det mer i løpet av få uker enn godt er.

Broken er en varm og bittersøt film som har vunnet en rekke priser, bl.a. publikumsprisen ved Kosmorama filmfestival i Trondheim.

I ledende roller finner vi solide karakterskuespillere som Tim Roth (De hensynsløse, Rob Roy) og Cillian Murphy (Inception, The Dark Knight), og i hovedrollen som Skunk briljerer Eloise Laurence. Hun er i ung alder allerede et fyrverkeri av en skuespiller.

Dette er debutfilmen til den anerkjente teaterregissøren Rufus Norris. Filmen er basert på Daniel Clays roman fra 2008 og filmmusikken er ved Damon Albarns prosjekt Electric Wave Bureau.

Skuespillere
Cillian Murphy, Eloise Lawrence, Robert Emms, Roy Kinnear, Tim Roth
Specifications
Item No. Q-4129
Utgitt 2012
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 40 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading