This website uses cookies to enhance your experience.

Engelen På Høyre Skulder (DVD)

Item No. 124692
Etter 10 år i Moskva kommer den gjeldsbyrdede kjeltringen Hamro tilbake til sitt hjemsted i Tadsjikistan for å se til sin døende mor. Hamro skal selge huset så snart han har fått satt det i stand. Men det viser seg at bak det hele ligger det et komplott. Moren er slett ikke døende, og landsbyens
Price
kr 99,00 - kr 12,45 kr 86,55
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Etter 10 år i Moskva kommer den gjeldsbyrdede kjeltringen Hamro tilbake til sitt hjemsted i Tadsjikistan for å se til sin døende mor.

Hamro skal selge huset så snart han har fått satt det i stand. Men det viser seg at bak det hele ligger det et komplott. Moren er slett ikke døende, og landsbyens ordfører har kjøpt all gjelda til Hamro og er klar til å ta over huset. Oppå det hele får han ansvaret for en liten gutt som påstås å være hans sønn. I tillegg legger en pen sykesøster sin elsk på han.

Dette er en underfundig og humoristisk moralhistorie. Hamro får seg en lærepenge på flere måter, og man ser etter hvert en antydning til en mulig forbedring hos karakteren. Sønnen har fått bestemors gullringer til å overrekke til Hamro når har blitt en "bra mann".

Skuespillere
Uktamoi Miyasarova, Maruf Pulodzoda, Kova Tilavpur
Specifications
Item No. 5706122363928
Utgitt 2002
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 25 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading