This website uses cookies to enhance your experience.

Mannen Mot Strømmen (DVD)

Reza er gullfiskoppdretter i en liten landsby nord i Iran. Han bor sammen med kone og barn og ønsker bare å ha et fredelig liv og å være en ordentlig og redelig mann. Så oppdager han at det er noen som ønsker å legge beslag på eiendommen og den hederlige mannen møter en vegg av byråkratiske
Price
kr 79,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Reza er gullfiskoppdretter i en liten landsby nord i Iran. Han bor sammen med kone og barn og ønsker bare å ha et fredelig liv og å være en ordentlig og redelig mann. Så oppdager han at det er noen som ønsker å legge beslag på eiendommen og den hederlige mannen møter en vegg av byråkratiske problemer. Lokalsamfunnet er gjennomkorrupt og alle tjenester kan kjøpes. Reza vil ikke følge spillereglene. Hvor mye motgang må han tåle i kampen for rettferdighet?

Mannen Mot Strømmen fikk prisen for beste film i programmet Un Certain Regard i Cannes i 2017. Regissør Mohammad Rasoulof er med sine samfunnskritiske filmer kommet på kant med iranske myndigheter og er i likhet med sin venn Jafar Panahi (Taxi Teheran) for tiden nektet utreise fra Iran.

Skuespillere
Misagh Zare, Nasim Adabi, Reza Akhlaghirad, Soudabeh Beizaee, Zeinab Shabani, Zhila Shahi
Specifications
Item No. Q-4436
Utgitt 20.08.2018
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 6
Spilletid 1 t 58 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading