This website uses cookies to enhance your experience.

Om Kropp Og Sjel (DVD)

Et møte på et slaktehus i Budapest er starten på en intens kjærlighetshistorie. Maria og Endre, to stille og sjenerte mennesker, finner ved en tilfeldighet ut at de har nøyaktig samme drøm hver natt. De er forundret, vantro og litt redde. For et merkelig sammentreff! På klumsete vis forsøker de å
Price
kr 79,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Et møte på et slaktehus i Budapest er starten på en intens kjærlighetshistorie. Maria og Endre, to stille og sjenerte mennesker, finner ved en tilfeldighet ut at de har nøyaktig samme drøm hver natt. De er forundret, vantro og litt redde. For et merkelig sammentreff! På klumsete vis forsøker de å gjenskape drømmen i fullt dagslys. Det blir både triste, morsomme, rørende og mislykkede forsøk. Kan de overvinne sine indre barrierer og finne hverandre?

"Om kropp og sjel" er en film om vår frykt for å åpne oss for andre og om hvor spennende det kan være om man tar sjansen. Filmens foto er i en klasse for seg. Det er en nytelse å se drømmene framstilt som tablåer i skogen, med natur og snøflak og nervøse hjorter.

Originaltittel: Teströl és lélekröl

Skuespillere
Alexandra Borbély, Géza Morcsányi, Zoltán Schneider
Specifications
Item No. Q-4403
Utgitt 22.01.2018
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 56 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading