This website uses cookies to enhance your experience.

Parasitt (DVD)

Som første ikke-engelskspråklige film noensinne har Bong Joon-ho vunnet Oscar for beste film Parasitt – og beste regi, manus og internasjonale film! Filmen vant også den gjeve Gullpalmen i Cannes. I PARASITT møter vi en familie på fire som bor i en nedslitt kjellerleilighet i byen. Utsikten er en
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Som første ikke-engelskspråklige film noensinne har Bong Joon-ho vunnet Oscar for beste film Parasitt – og beste regi, manus og internasjonale film! Filmen vant også den gjeve Gullpalmen i Cannes.

I PARASITT møter vi en familie på fire som bor i en nedslitt kjellerleilighet i byen. Utsikten er en glipe på gateplan mot et smug der bedrukne karer har for vane å late vannet. Med varierende hell tyvlåner de internett fra etasjen over, og for å få mat på bordet pakker de pizzaesker for en restaurantkjede i nærheten. På tross av samholdet og kjærligheten til hverandre, er det ikke stort til liv. Etter et besøk fra en venn av familiens sønn, åpenbarer det seg med ett en gyllen mulighet, en vei ut av elendigheten. Familien griper sjansen med begge hender. Etter regissørens eget ønske, skal ikke mer av handlingen røpes her. Dette er en opplevelse som nytes best uten å vite for mye på forhånd.

PARASITT er en sjangerlek av de sjeldne. Sømløst slynges man mellom varm humor, iskald thriller, familiedrama og samfunnssatire. Samtidig styrer den unna alle konvensjoner og klisjeer, slik at filmen umulig kan settes i bås. Gjør deg klar til en filmopplevelse uten sidestykke!

Regissør Bong Joon-ho har blant annet laget monsterfilmen THE HOST, sci-fi-thrilleren SNOWPIERCER og Netflixfilmen OKJA.

Skuespillere
Jo Yeo-Jeong, Lee Sun-Hyun, Song Kang-Ho
Specifications
Item No. DVDN0649
Utgitt 04.05.2020
Format DVD
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading