This website uses cookies to enhance your experience.

Sauls Sønn (DVD)

Saul Ausländer er medlem av Sonderkommando, en gruppe jødiske fanger som tvinges til å hjelpe nazistene under massehenrettelser. Under oppryddingen i gasskammeret finner han en dag en ung gutt som han hevder er sin egen sønn. Mens Sonderkommandoen planlegger å gjøre opprør, bestemmer Saul seg for å
Price
kr 99,00 - kr 12,45 kr 86,55
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Saul Ausländer er medlem av Sonderkommando, en gruppe jødiske fanger som tvinges til å hjelpe nazistene under massehenrettelser. Under oppryddingen i gasskammeret finner han en dag en ung gutt som han hevder er sin egen sønn. Mens Sonderkommandoen planlegger å gjøre opprør, bestemmer Saul seg for å gjøre det umulige: å redde barnets kropp fra flammene, finne en rabbi som kan lese sørgebønnen Kaddish og tilby gutten en verdig begravelse.

Sauls sønn var en av filmene som fikk mest oppmerksomhet under filmfestivalen i Cannes, hvor den vant Grand Prix og filmkritikerprisen for beste film i hovedprogrammet. Den vant Golden Globe for beste fremmedspråklige film, og er Oscar-nominert i samme kategori. Sauls sønn er László Nemes debutfilm.

Skuespillere
Géza Röhrig, Levente Molnár, Urs Rechn
Specifications
Item No. Q-4297
Utgitt 13.06.2016
Format DVD
Sjanger Krigsdrama
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 47 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading