This website uses cookies to enhance your experience.

Solino (DVD)

Dette fortryllende tidsbildet av en italiensk families innvandring til Ruhr-området på 60-tallet tar for seg forholdet mellom to brødre. Mor og far finner raskt ut at de kan lykkes i det nye landet ved å starte opp områdets første pizzeria. De to guttene begynner å utforske den underlige nye verden
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Dette fortryllende tidsbildet av en italiensk families innvandring til Ruhr-området på 60-tallet tar for seg forholdet mellom to brødre. Mor og far finner raskt ut at de kan lykkes i det nye landet ved å starte opp områdets første pizzeria.


De to guttene begynner å utforske den underlige nye verden rundt dem. Den yngre broren Gigi er åpen og entusiastisk, mens Giancarlo er mer forsiktig og innadvendt.
Vel oppe i tenårene blir guttene mer rebelske av natur. Den latente rivaliseringen dem imellom kommer gradvis mer til overflaten da de begge forelsker seg i den samme barndomsvenninnen, Johanna. Giancarlo, som har følelsen av at Gigi alltid er to skritt unna, vil ha Johanna for seg selv.Han misunner Gigis målrettethet i å realisere sin barndomsdrøm om å lage film. Da Gigis første film blir uttatt til en festival, drar han tilbake til landsbyen Solino hvor han kommer fra. Johanna og Giancarlo er alene sammen og Gigis films skjebne ligger i brorens hender.Fatih Akin er født i Hamburg i 1973. Familien kommer fra Tyrkia. I 1994 begynte han som filmstudent ved Hamburger Hochschule für Bildende Künste, samtidig som han arbeidet som fjernsyns- og filmskuespiller.

Specifications
Item No. 7036982008492
Utgitt 2002
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 2 timer 4 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading