This website uses cookies to enhance your experience.

Stabukker (DVD)

I en avsidesliggende dal på Island bor brødrene Gummi og Kiddi. De er begge sauebønder og svært stolte av sine flotte dyr som familien har avlet frem gjennom generasjoner. De har ikke snakket sammen på 40 år, og kommuniserer gjennom gårdshunden som løper mellom dem med ordknappe beskjeder. En dag
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I en avsidesliggende dal på Island bor brødrene Gummi og Kiddi. De er begge sauebønder og svært stolte av sine flotte dyr som familien har avlet frem gjennom generasjoner.


De har ikke snakket sammen på 40 år, og kommuniserer gjennom gårdshunden som løper mellom dem med ordknappe beskjeder. En dag oppdager Gummi at en av sauene til Kiddi er syk og hele flokken er i fare. Nå må brødrene legge gammelt uvennskap til side for å redde det kjæreste de eier.Stabukker er en sorgmunter film full av varme og vemod, spøk og alvor, og med stor kjærlighet til alle einstøingene på landsbygda. Stabukker er Islands Oscar-kandidat og har allerede vunnet en rekke priser, blant annet beste film i Un Certain Regard på filmfestivalen i Cannes.

Specifications
Item No. Q-4294
Utgitt 09.05.2016
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 9 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 32 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading