This website uses cookies to enhance your experience.

The Square (DVD)

Med sitt særegne, satiriske og sylskarpe blikk harselerer Ruben Östlund over samtiden, kunsten og media. Det blir både ubehagelig og komisk. Christian er en respektert kurator ved et samtidsmuseum. Han er en skilt, men dedikert tobarnsfar, han kjører elbil og støtter gode saker. Museets neste
Price
kr 79,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Med sitt særegne, satiriske og sylskarpe blikk harselerer Ruben Östlund over samtiden, kunsten og media. Det blir både ubehagelig og komisk.

Christian er en respektert kurator ved et samtidsmuseum. Han er en skilt, men dedikert tobarnsfar, han kjører elbil og støtter gode saker. Museets neste utstilling - The Square - er en installasjon om nestekjærlighet som skal oppfordre oss til å være ansvarlige medmennesker. Men noen ganger er det vanskelig å leve opp til egne idealer. Christians barnslige håndtering av en frastjålet mobiltelefon drar ham inn i pinlige situasjoner, og samtidig har museets PR-byrå laget en ekstrem kampanje for The Square. Responsen er overveldende og det hele utløser en eksistensiell krise både hos museet og hos Christian.

Kritikerroste The Square vant Gullpalmen under Filmfestivalen i Cannes 2017.

Skuespillere
Claes Bang, Dominic West, Elisabeth Moss, Terry Notary
Specifications
Item No. Q-4405
Utgitt 19.02.2018
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 12 år
Spilletid 2 timer 25 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading