This website uses cookies to enhance your experience.

Whisky (DVD)

Jacobos liv består i hans lille og litt slitne sokkefabrikk. Mesteparten av tiden der går med til å grynte ordre til den lojale og ydmyke assistenten Martha. Forholden dem imellom går aldri lenger enn til det å arbeide sammen i nesten fullstendig taushet. Jacobo daglige rutiner blir så forstyrret av
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Jacobos liv består i hans lille og litt slitne sokkefabrikk. Mesteparten av tiden der går med til å grynte ordre til den lojale og ydmyke assistenten Martha. Forholden dem imellom går aldri lenger enn til det å arbeide sammen i nesten fullstendig taushet.


Jacobo daglige rutiner blir så forstyrret av et uventet besøk av broren Herman, som har bodd i utlandet i mange år. Jacobo spør Marta om hun kan late som om hun er hans kone mens broren er der, for å gi broren et bedre inntrykk av hvordan Jacobos liv her blitt. Hun går med på det, og tre mennesker som er nesten som fremmede for hverandre prøver å håndtere den noe beklemte situasjonen som best de kan.Den livlige Herman foreslår at alle tar en tur til et badested ved kysten sammen. Til tross for deres tilbakeholdne personlighet og sjenanse, finner Jacobo og Marta mer ut om hverandre enn de noen gang har visst. Det er på tide for dem å stille seg opp for fotografering, si "whisky"! Og smile..

Specifications
Item No. 7036982008515
Utgitt 2004
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 35 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading