This website uses cookies to enhance your experience.

Anna Går I Svart (DVD)

Sprelsk og humoristisk animasjonsfilm fra Island om lille søte Anna som en dag våkner opp som tenåring... Kjente navn som Björk og Terry Jones (Monty Pyhon) gir stemme til filmen. Det var en gang en jente som het Anna. Hun var et perfekt og snilt lite barn, med lyst hår og blå øyne. En dag våkner
Price
kr 79,00 - kr 50,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Sprelsk og humoristisk animasjonsfilm fra Island om lille søte Anna som en dag våkner opp som tenåring... Kjente navn som Björk og Terry Jones (Monty Pyhon) gir stemme til filmen.

Det var en gang en jente som het Anna. Hun var et perfekt og snilt lite barn, med lyst hår og blå øyne. En dag våkner hun - og alle tror hun har fått en fryktelig sykdom! Hun ser ut som en forvrengt utgave av Marilyn Manson - med et drepende, fryktelig humør! I møte med den skumle Doktor Artmann får Anna sin diagnose - og den er sjokkerende.

Anna går i svart er tilegnet alle som nærmer seg tenårene med stormskritt. Eller er i ferd med å få en tenåring i huset. En film til sjokk og glede for de fleste...

Terry Jones (Monthy Pyton) er filmens forteller og den islandske artisten Björk gir stemme til Anna. En storslagen og humoristisk 3D-animasjon fra Island.
Specifications
Item No. 4012311261601
Utgitt 2006
Format DVD
Sjanger Animasjon, Familiefilm
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 1
Spilletid 27 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading