This website uses cookies to enhance your experience.

Astrid Lindgren Klassikere 3 (DVD)

Inneholder Nye streker av Emil i Lønneberget / Brødrene Løvehjerte / Tjorven og Mysak / Pippi Langstrømpe på rømmen Nye streker av Emil i Lønneberget (1971) "EEEMIIIL!" brøler pappa Anton. Da vet hele Lønneberget hvem som har vært på farten, og så fort bena kan bære ham, stormer han mot snekkerbua.
Price
kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Inneholder Nye streker av Emil i Lønneberget / Brødrene Løvehjerte / Tjorven og Mysak / Pippi Langstrømpe på rømmen


Nye streker av Emil i Lønneberget (1971)
"EEEMIIIL!" brøler pappa Anton. Da vet hele Lønneberget hvem som har vært på farten, og så fort bena kan bære ham, stormer han mot snekkerbua. Alle i Lønneberget undrer seg over hva det skal bli av den elendige ungen. Når Emils beste venn, drengen Alfred, blir alvorlig syk, da er det Emil som spenner hesten for sleden og i et forrykende snøvær kjører Alfred til legen.


 


Brødrene Løvehjerte (1977)
Brødrene Karl og Jonathan Løve blir gjenforente etter sine korte liv på jorden i landet Nangijala der "eventyrets og leirbålets tid" hersker. Nå skal de bare være lykkelige i Kirsebærdalen der deres lille, hvite hus ligger. Men det skal vise seg at det også er ondskap i dette paradiset. Karl og Jonathan tar opp striden mot den onde ridderen Tengil og hans drage, og blir til de modige brødrene Løvehjerte.


 


Tjorven og Mysak (1966)
Farbror Melker tviler ikke et sekund når Pelle spør om han vil være med å leke - en hel dag. Hele gjengen fra Saltkråkan gir seg ut til "Døda Viken", hvor det ligger et gammelt fartøy. Farbror Melker deler gjengen inn i haier og hauker - og så er sjørøverkrigen i full gang...


 


Pippi Langstrømpe på rømmen (1970)
Tommy og Annika er lei av mammas evindelige mas, så de bestemmer seg for å rømme hjemmefra. Men å stikke av uten Pippi er ikke gøy, så Pippi må bli med! Pippi, hun vet hvordan man opplever morsomme eventyr. Hun kan sykle uten hjul og hun kan kjøre bil med føttene. Ikke er hun redd for noe heller.

Specifications
Item No. 804277
Utgitt 2013
Format DVD
Sjanger Barn
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 4
Spilletid 6 timer 13 minutter
Se alt av Astrid Lindgren
    Loading
    Loading