This website uses cookies to enhance your experience.

Avengers - Vol 3: Episode 7-9 (DVD)

EPISODE 7: Avengerne har påtatt seg å beskytte en forsendelse med svært farlige våpen, men oppdraget blir vanskelig når Baron Zemo og hans Ondskapens Mestre (Masters of Evil) prøver å stjele lasten. For å gjøre det enda vanskeligere kommer Kaptein Amerika på banne, og overlater til Maurmannen å
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
EPISODE 7: Avengerne har påtatt seg å beskytte en forsendelse med svært farlige våpen, men oppdraget blir vanskelig når Baron Zemo og hans Ondskapens Mestre (Masters of Evil) prøver å stjele lasten. For å gjøre det enda vanskeligere kommer Kaptein Amerika på banne, og overlater til Maurmannen å styre mens han selv utfører jobben.
EPISODE 8: Når et kunstig fremkalt jordskjelv får Nord Atlanteren til å skjelve må Avengerne ta seg av Namor, lederen av Atlantis, og tilslutt også stå ansikt til ansikt med den barbariske Attuma.
EPISODE 9: Når satellitter blåses ut av sine baner, trues hele jordens eksistens. Avengerne finner ut at det er den kriminelle organisasjonen Zodiak som står bak kaoset, og farer ut i verdensrommet for å stanse utpressingen av jordens byer.
Specifications
Item No. 5709165370625
Utgitt 1999
Format DVD
Sjanger Barn
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 60 min
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
Se alt av Marvel
    Loading
    Loading