This website uses cookies to enhance your experience.

Busters Verden (Import) (DVD)

Buster er sønn av en arbeidsløs tryllekunstner og har en lillesøster med et stivt bein. Både Buster og søsteren har et poetisk og fantasifullt forhold til livet. Drømmeren Buster kommer naturligvis i konflikt med de andre på den prestasjonskrevende skolen, der kravene til elevene er alt annet enn
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Buster er sønn av en arbeidsløs tryllekunstner og har en lillesøster med et stivt bein. Både Buster og søsteren har et poetisk og fantasifullt forhold til livet.


Drømmeren Buster kommer naturligvis i konflikt med de andre på den prestasjonskrevende skolen, der kravene til elevene er alt annet enn tryllerier. Dette gir seg synlig utslag ved inspektørens jubileum som blir totalt spolert av Buster. Busters personlige uvenn Stig-Ole og hans "formynder" Store-Lars er hans evige plageånder, som til sist må bukke under for Busters fantasifulle hevn. Til tross for vanskeligheter er livet til å holde ut, ikke minst fordi Buster møter vidunderbarnet Joanna. Buster og Joanna opplever et mykt kjærlighetsforhold som får Buster til å tro at det nytter.


 


NB! Vi gjør oppmerksom på at produktet ikke har norske undertekster.

Specifications
Item No. 5711053013477
Utgitt 1984
Format DVD
Sjanger Familiefilm
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 1 time 31 minutter
Undertekst Dansk
    Loading
    Loading