This website uses cookies to enhance your experience.

Charlie Og Sjokoladefabrikken (DVD)

Hvilke undere venter deg i Willy Wonkas fabrikk? Utforsk åkrer med mykt peppermyntegress i sjokoladerommet. Ta en seiltur på sjokoladeelven i en rosa sukkerbåt. Eksperimenter med det evigvarende sukkertøyet "gobstopper" i oppfinnelsesrommet. Se på de talentfulle ekornene i nøtterommet, og ta
Price
kr 99,00 - kr 20,00 kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Hvilke undere venter deg i Willy Wonkas fabrikk? Utforsk åkrer med mykt peppermyntegress i sjokoladerommet. Ta en seiltur på sjokoladeelven i en rosa sukkerbåt. Eksperimenter med det evigvarende sukkertøyet "gobstopper" i oppfinnelsesrommet. Se på de talentfulle ekornene i nøtterommet, og ta glassheisen til fjernsynsrommet.


Du kommer til å finne mye som er morsomt, noe som er mystisk - og et eventyr som er like søtt og deilig som Whipple-Scrumptious Fudgemallow Delight bar. Denne filmatiseringen av Roald Dahls klassiske barnebok, regissert av Tim Burton og med Johnny Depp og Freddie Highmore i hovedrollene, er din gullbillett som gir adgang til en verden så oppfinnsom og fantasifull at du bare må få med hvert eneste velsmakende øyeblikk!
Specifications
Item No. 1000094850
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger Familiefilm
Aldersgrense 7 år
Spilletid 1 time 50 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading