This website uses cookies to enhance your experience.

Croods

Croods er historien om er steinalderfamilie som legger ut på sitt livs reise når hjemmet deres, den trygge hulen som alltid har beskyttet dem fra farer, blir ødelagt. På reisen gjennom det spektakulære landskapet oppdager familien Crood en verden full av fantastiske skapninger - og fremtidsutsiktene
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Croods er historien om er steinalderfamilie som legger ut på sitt livs reise når hjemmet deres, den trygge hulen som alltid har beskyttet dem fra farer, blir ødelagt.


På reisen gjennom det spektakulære landskapet oppdager familien Crood en verden full av fantastiske skapninger - og fremtidsutsiktene deres blir endret for alltid.I den norske versjonen av filmen er det Atle Antonsen som har stemmen til Grug, verdens hardest arbeidende pappa, og i rollen som den opprørske og eventyrlystne tenåringsdatteren Ipp hører vi Tomine Harket. Vi hører også Håvard Bakke som Gard, Katrine Blomstrand som Ugga, Erik Skøld som Tunk og Frøydis Arman som "Gamla".Croods er en animasjonskomedie produsert av DreamWorks Animation, og i den originale versjonen hører vi blant andre Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Emma Stone, Clark Duke og Cloris Leachman.


 

Specifications
Item No. 52GSD8314895
Utgitt 2013
Format DVD
Sjanger Animasjon
Aldersgrense 7
Spilletid 1 t 34 min
Undertekst Norsk tale
    Loading
    Loading