This website uses cookies to enhance your experience.

Eldorado / Nedenom Og Hjem Igjen / Over Hekken

Inneholder filmene Eldorado, Nedenom Og Hjem igjen og Over Hekken Road To El Dorado   Bli med Tulio og Miguel og Altivo, den festlige hesten, når de heiser seilene med kartet i hånd for å lete etter gylne skatter i DreamWorks stjernespekkede eventyr, Veien til El Dorado! Når de lander i El Dorado,
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Inneholder filmene Eldorado, Nedenom Og Hjem igjen og Over Hekken


Road To El Dorado


 


Bli med Tulio og Miguel og Altivo, den festlige hesten, når de heiser seilene med kartet i hånd for å lete etter gylne skatter i DreamWorks stjernespekkede eventyr, Veien til El Dorado!Når de lander i El Dorado, den sagnomsuste tapte byen av gull, blir Tulino og Miguel tatt for å være guder, og de opplever rikdom de ikke engang kunne drømme om! Når vennskap, lojalitet og grådighet kolliderer, må våre usannsynlige helter ta sin livs viktigste beslutning: stikke av med gullet, eller trosse uforutsette farer for å redde menneskene i El Dorado!


 


 


Flushed Away


 


Vi møter den bortskjemte kjæledeggmusa Roddy St. James som lever i sus og dus helt til han bokstavelig talt går nedenom og hjem igjen. Plutselig befinner Roddy seg blant ninjafrosker, rottebander og syngende snegler i den yrende undergrunnen.


 


 


Over The Hedge


 


Fra skaperne av Shrek og Madagaskar kommer her en ny animasjonskomedie.Denne gangen får vi følge en gjeng dyr fra et nordamerikansk skogsområde; en skilpadde, en vaskebjørn, en skunk, en pinnsvinsfamilie med flere. Når de våkner opp etter sin årlige vintersøvn, oppdager de til sin store forundring at noe høyt, bredt og grønt plutselig har dukket opp i deres trygge skog - en hekk.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Specifications
Item No. 7332505002436
Utgitt 2000-2007
Format DVD
Sjanger Barn
Aldersgrense 7 år
Antall disker 3
Spilletid 4 timer 10 minutter
Undertekst Norsk tale
    Loading
    Loading