This website uses cookies to enhance your experience.

En Serie Uheldige Hendelser (DVD)

Grev Olaf (Jim Carrey) er en slu skurk med fikse forkledninger som har bestemt seg for å lure familieformuen fra de foreldreløse Baudelaire-søskene. Ettersom barna ikke kan få arven utbetalt før den eldste av dem, Violet, blir myndig, må de bo hos sin fjerne slektning grev Olaf. Fra brødrene Grimms
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Grev Olaf (Jim Carrey) er en slu skurk med fikse forkledninger som har bestemt seg for å lure familieformuen fra de foreldreløse Baudelaire-søskene.
Ettersom barna ikke kan få arven utbetalt før den eldste av dem, Violet, blir myndig, må de bo hos sin fjerne slektning grev Olaf.


Fra brødrene Grimms eventyr og den viktorianske periodens moralske fabler til Roald Dahls gale historier, har vi en lang tradisjon med barnelitteratur der forferdelige ting skjer med veldig snille barn. De elleve bøkene skrevet og fortalt av den mystiske Lemony Snicket tar denne tradisjonen til nye høyder og slipper den fra klippen! Bøkene har solgt over 27 millioner eksemplarer verden over og var de første bøkene som fikk "Harry Potter" vekk fra førsteplassen på New York Times bestselgerliste over barnebøker.Filmen bygger på temaet at voksne ofte ikke hører på barn når de skal, og historien er derfor først og fremst om overlevelse og standhaftighet. Den styrker makten barn kan ha når de stoler på sin egen kløkt og oppfinnsomhet - spesielt i en verden som kan være ukjent, slem og full av kløende klær!
Filmen er basert på de tre bøkene "Bad Beginning", "The Reptile Room" og "The Wide Window" - på norsk "En grufull begynnelse", "Krypdyrkammeret" og "Iglene i innsjøen".

Specifications
Item No. 5050583020259
Utgitt 2004
Format DVD
Sjanger Eventyr
Aldersgrense 7 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 43 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading