This website uses cookies to enhance your experience.

Gubben Og Katten - Masekråker Og Bestevenner (DVD)

ubben bor i et lite, rødt hus og tilbringer dagene med å hugge ved, finne opp saker og ting, fiske og mate kyllingene sine. Egentlig har han alt han trenger, men iblant kan han føle seg litt alene. Lykken blir derfor stor når hans snille nabo kommer innom med en presang - en liten, morsom katt. Enda
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
ubben bor i et lite, rødt hus og tilbringer dagene med å hugge ved, finne opp saker og ting, fiske og mate kyllingene sine. Egentlig har han alt han trenger, men iblant kan han føle seg litt alene.


Lykken blir derfor stor når hans snille nabo kommer innom med en presang - en liten, morsom katt. Enda morsommere blir det når katten begynner å snakke, og det utvikler seg et nært vennskap mellom Gubben og katten.


 


Samtidig har en annen nabo problemer med sin hane, som bare galer, galer og galer. For å redde hanen fra å havne i matgryta, blir Gubben spurt om han kan ta hånd om den. Det vil Gubben, og alle i Gubbens hønsehus blir glade for nykomlingen på gården - bare ikke katten. For katten er redd for å miste sin nye bestevenn. Hva kan katten gjøre for at Gubben ikke skal glemme ham bort i alt det nye som skjer på gården?

Specifications
Item No. 804348
Utgitt 2013
Format DVD
Sjanger Barn
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 1 time 26 minutter
    Loading
    Loading