This website uses cookies to enhance your experience.

Heldiggrisen Babe I Byen (DVD)

Heldiggrisen Babe i byen er oppfølgeren til den Oscarbelønnede suksessfilmen om Babe, grisen som trodde han var fårehund. Nå følger vi den elskelige Babe videre på nye eventyr. Konkurs truer gården, og for at ikke Babe og "menneskene hans" samt alle de gode vennene blant dyrene på gården skal miste
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Heldiggrisen Babe i byen er oppfølgeren til den Oscarbelønnede suksessfilmen om Babe, grisen som trodde han var fårehund. Nå følger vi den elskelige Babe videre på nye eventyr.


Konkurs truer gården, og for at ikke Babe og "menneskene hans" samt alle de gode vennene blant dyrene på gården skal miste sitt hjem må Babe tre støttende til. Fru Hoggett og Babe drar ut på en lang reise slik at Babe kan delta i en fårehundkonkurranse hvor førstepremien er stor nok til å redde gården. Men på veien er de uheldige, de mister flyet sitt videre og blir tvunget til å overnatte i byen. Problemet er bare å finne et hotell som tillater overnatting for griser! Babe kommer bort fra "mennesket" sitt og møter mange underlige figurer på sin ferd gjennom byen. Men han lærer at man kan komme langt i en skummel verden hvis man har et kjærlig vesen og et godt hjerte.

Specifications
Item No. 52GSD8302319
Utgitt 1998
Format DVD
Sjanger Familefilm
Aldersgrense 7
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading