This website uses cookies to enhance your experience.

Karsten Og Petra Blir Bestevenner (DVD)

Karsten Og Petra Blir Bestevenner er en fargerik, glad og fantasifull film basert på Tor Åge Bringsværds kjente barnebøker. 5-åringene Karsten og Petra går i samme barnehage. Vi følger de to i hverdagen med deres livlige og underfundige kosedyr Frøken Kanin og Løveungen. Frøken Kanin er Petras
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Karsten Og Petra Blir Bestevenner er en fargerik, glad og fantasifull film basert på Tor Åge Bringsværds kjente barnebøker.


5-åringene Karsten og Petra går i samme barnehage. Vi følger de to i hverdagen med deres livlige og underfundige kosedyr Frøken Kanin og Løveungen. Frøken Kanin er Petras snusfornuftige kosedyr. Petra fikk henne i gave fra pappaen sin da hun var veldig liten. Ingen kjenner Petra bedre enn Frøken Kanin. Hun vet at Petra noen ganger kan ta litt for store sjanser. Derfor passer Frøken Kanin på og prøver å holde henne unna farlig situasjoner.


 


Løveungen er kosedyret til Karsten. Han er Karstens aller beste venn. Etter Petra, så klart. Løveungen er laget i Kina. Han er egentlig en tøffing som har perfekt nattsyn og kan karate. Så når Karsten er redd, passer Løveungen på. Heldigvis er han flink til å høre etter når Karsten har noe han vil snakke om også.


 


Sammen med Frøken Kanin og Løveungen drar Karsten og Petra på små og store eventyr - men en dag blir Frøken Kanin borte...

Specifications
Item No. 804044
Utgitt 2013
Format DVD
Sjanger Barn
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 1 time 18 minutter
Undertekst Norsk, engelsk
    Loading
    Loading