This website uses cookies to enhance your experience.

Kidnappet (DVD)

Kidnappet er en actionfilm for hele familien, om adoptivbarnet Simon på 12 år, som skal ut og reise med sin mor til fødelandet Kenya. Filmen fikk to priser ved Barnefilmfestivalen i Kristiansand. Simon har ikke den store interessen for landet han opprinnelig kommer fra, og ville aller helst vært
Price
kr 99,00 - kr 60,00 kr 39,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Kidnappet er en actionfilm for hele familien, om adoptivbarnet Simon på 12 år, som skal ut og reise med sin mor til fødelandet Kenya. Filmen fikk to priser ved Barnefilmfestivalen i Kristiansand.

Simon har ikke den store interessen for landet han opprinnelig kommer fra, og ville aller helst vært igjen i Danmark for å spille fotball. Allerede på reisens første dag går det galt. Simon forsvinner, når han i jakten på sin elskede og bortkomne fotball havner mitt i Kibera - Østafrikas største slumby. Det er likevel ikke skikkelig fare på ferde før Simons mor bestemmer seg for å gå til mediene og utlove en dusør til den som finner ham. Plutselig er Simon en jaget unggutt i et av verdens fattigste land.

Men Simon skal få oppleve at noen nye venner han har fått er klare til å hjelpe ham, hvor og når det måtte være og når han aller minst hadde ventet det.

Skuespillere
Simon Logue Larsen, Connie Nielsen, Lars Mikkelsen, Amos Obdhimbo, Irene Kayeri, Arnold Ochien
Specifications
Item No. 7036988037212
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger Action, Familefilm
Aldersgrense 11 år
Spilletid 1 time 33 minutter
Undertekst Norsk, dansk, engelsk
    Loading
    Loading