This website uses cookies to enhance your experience.

Legenden Om Narnia - Løven, Heksa Og Klesskapet (DVD)

Legenden Om Narnia - Løven, Heksa Og Klesskapet er et storslagent filmeventyr basert på C. S. Lewis' populære litterære klassiker. C. S. Lewis' tidløse fortelling følger eventyrene til de fire Pevensie-søsknene - Lucy, Edmund, Susan og Peter - i England under andre verdenskrig. Barna trer inn i
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Legenden Om Narnia - Løven, Heksa Og Klesskapet er et storslagent filmeventyr basert på C. S. Lewis' populære litterære klassiker.

C. S. Lewis' tidløse fortelling følger eventyrene til de fire Pevensie-søsknene - Lucy, Edmund, Susan og Peter - i England under andre verdenskrig. Barna trer inn i verdenen Narnia gjennom et magisk klesskap når de leker gjemsel på godset til en eldre professor. Der oppdager de et sjarmerende og fredelig land med snakkende dyr, dverger, fauner, kentaurer og kjemper. Men nå hviler det en forbannelse over landet. Den onde, hvite heksa Jadis har kastet en forbannelse over landet som gjør at det alltid er vinter. Sammen med den edelmodige og mystiske herskeren, løven Aslan, kjemper barna for å overvinne den hvite heksens makt over Narnia i et spektakulært slag som vil frigjøre landet fra Jadis' iskalde forbannelse for alltid.

Filmen er den første regissørjobben for nyzealenderen Andrew Adamson (Oscar-vinneren "Shrek" og "Shrek 2") når det gjelder ikke-animert film. Han har også skrevet filmmanuset sammen med Emmy-prisvinner Anne Peacock og manusforfatterne Christopher Markus og Stephen McFeely. Filmen er produsert av den Oscar-belønte filmskaperen Mark Johnson.
Specifications
Item No. BNA3055556
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger Familefilm, Eventyr
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 2 timer 17 minutter
Undertekst Norsk, dansk, engelsk
    Loading
    Loading