This website uses cookies to enhance your experience.

LEGO Chima: Episode 21-24 (DVD)

EPISODE 21 - INN I ØDEMARKEN: I Ødemarken oppdager våre helter den urovekkende sannheten om denstjålne CHI-en og de forsvunnede legendariske kjempedyrene. De må kjempe mot bådeØdemarkens fryktelige kjøttetende planter og en mystisk svart sky. Men de får ogsåen uventet alliert underveis på reisen.
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
EPISODE 21 - INN I ØDEMARKEN:
I Ødemarken oppdager våre helter den urovekkende sannheten om denstjålne CHI-en og de forsvunnede legendariske kjempedyrene. De må kjempe mot bådeØdemarkens fryktelige kjøttetende planter og en mystisk svart sky. Men de får ogsåen uventet alliert underveis på reisen.

EPISODE 22 EN KINKIG FLOKE:
Chimas helter får vite atden legendariske kjempegorillaen og kjempeneshornet holdesfanget av en stamme ekle edderkopper. Nå må de legge en smart plan for å sette enstopper for disse ubehagelige skapningene. Men hvorfor oppfører Rogon seg så rart?

EPISODE 23 – DEN LEGENDARISKE TYVEN:
Stadig nye ting blir borte fra heltenes base i Ødemarken. Det viser seg at den legendariskekjemperavnen har stjålet gyllen CHI for en stamme med skumle skorpioner. Laval måoverbevise den forviste løven Lavertus om at han må hjelpe dem i deres kamp – ved åslå ham i et speedor-race!

EPISODE 24 - ØRNEN OG BJØRNEN:
Skorpionene og edderkoppene har laget en snedig felle, og våre helter må få fri denlegendariske kjempeørnen og kjempebjørnen i én og samme redningsoperasjon. Håpeter at Lavertus i sitt torotors helikopter vil hjelpe dem. Men skorpionene og edderkoppenehar også fått seg nye kjøretøy – Speedorz!
Specifications
Item No. 7041272245037
Utgitt 2014
Format DVD
Sjanger Animasjon
Aldersgrense 7
Spilletid 1 t 28 min
Språk Norsk
    Loading
    Loading