This website uses cookies to enhance your experience.

Lille Kylling (DVD)

Lille Kylling vet hvordan man skaper total panikk i den lille byen Oakey Oaks. Problemet er bare at det hele er en misforståelse. Det som falt ned og traff Lille Kylling i hodet var ikke himmelen, men en liten eikenøtt! Flaut, ikke minst for Lille Kyllings venner Anna Metanna, Nurk E. Lurken, Fisken
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Lille Kylling vet hvordan man skaper total panikk i den lille byen Oakey Oaks. Problemet er bare at det hele er en misforståelse. Det som falt ned og traff Lille Kylling i hodet var ikke himmelen, men en liten eikenøtt!


Flaut, ikke minst for Lille Kyllings venner Anna Metanna, Nurk E. Lurken, Fisken på land, og pappa Kåre Klukk. Så hvem tror på Lille Kylling når han ett år senere påstår at det samme skjer igjen? Og at byen snart invaderes av skumle romvesener? Problemet denne gangen er at det er sant!


Disneys fortelling Lille Kylling byr på masse latter, herlig musikk, enestående animering og full fart fra begynnelse til slutt!gynnelse til slutt!en utspilles. Et spennende eventyr med vennskap, varme og herlig musikk av Phil Collins!

Specifications
Item No. BNA3008856
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger Animasjon
Aldersgrense 7 år
Spilletid 1 time 17 minutter
Undertekst Norsk
Språk Norsk
    Loading
    Loading