This website uses cookies to enhance your experience.

Melody Time (DVD)

Gjør deg klar for en symfoni av tegnede godbiter i Melody Time – Walt Disneys 10. klassiker fra 1948. Denne filmen byr på en fantasifylt reise med fargesterke møter mellom musikalske verk og karakterer fra den tegnede verden. Melody Time er en tidløs klassiker og et ”must” i din DVD-samling! Bli med
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Gjør deg klar for en symfoni av tegnede godbiter i Melody Time – Walt Disneys 10. klassiker fra 1948. Denne filmen byr på en fantasifylt reise med fargesterke møter mellom musikalske verk og karakterer fra den tegnede verden. Melody Time er en tidløs klassiker og et ”must” i din DVD-samling!

Bli med Donald Duck og papegøyen José Carioca når de ved hjelp av et svingende Hammondorgel byr på herlige sambatakter i Blame it on the Samba! Tempoet øker ytterligere i Bumble Boogie, en fartsfylt versjon av Humlens flukt. Her treffer du også Little Toot, den søte lille taubåten som elsker å tulle med de store båtene i havnen! Melody Time inneholder også filmene Once Upon a Wintertime, Johnny Appleseed , Trees og fortellingen om Pecos Bill, den tøffe cowboyen som vokste opp blant prærieulver!
Specifications
Item No. BXA3024399
Utgitt 1948
Format DVD
Sjanger Animasjon
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 1 time 12 minutter
Undertekst Dansk, engelsk, finsk, norsk, svensk
Språk Engelsk
    Loading
    Loading