This website uses cookies to enhance your experience.

Modig

Item No. 137595
Nominert til Oscar for beste animasjonsfilm under utdelingen i 2013. Nok et mesterverk fra Disney Pixar. Historien i Modig finner sted i det værbitte og gåtefulle skotske høylandet. Merida er en dyktig bueskytter. Huner også er den impulsive datteren til kong Fergus (Billy Connolly) og dronning
Price
kr 99,00 - kr 24,75 kr 74,25
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Nominert til Oscar for beste animasjonsfilm under utdelingen i 2013. Nok et mesterverk fra Disney Pixar. Historien i Modig finner sted i det værbitte og gåtefulle skotske høylandet.
Merida er en dyktig bueskytter. Huner også er den impulsive datteren til kong Fergus (Billy Connolly) og dronning Elinor (Emma Thompson). Fast bestemt på å gå sine egne veier i livet, trosser Merida en eldgammel skikk som er hellig for de høyrøstede landsherrene: Digre Lord MacGuffin (Kevin McKidd), gretne Lord Macintosh (Craig Ferguson) og den kranglevorne Lord Dingwall (Robbie Coltrane).


 


Helt utilsiktet skaper Meridas handlinger kaos og raseri i riket, og når hun henvender seg til en eksentrisk gammel heks (Julie Walters) for å få hjelp, får hun oppfylt et ønske som blir skjebnesvangert. Farene som følger tvinger Merida til å oppdage betydningen av sant mot … for å kunne bryte en dyrisk forbannelse før det er for sent.

Specifications
Item No. BNA3114856
Utgitt 2012
Format DVD
Sjanger Barn
Aldersgrense 7 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 33 minutter
Undertekst Norsk, dansk, engelsk
    Loading
    Loading