This website uses cookies to enhance your experience.

Monster High: Electrified (DVD)

Når Clawdeen drømmer om å åpne en frisørsalong for monstre og normale, har Frankie det perfekte stedet - en forlatt kraftstasjon utenfor byen. Men ideen skaper negative vibber når Moanica planlegger å ødelegge det hele og erstatte feiringen med noe litt mer ... sjokkerende! Heldigvis har monstrene
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Når Clawdeen drømmer om å åpne en frisørsalong for monstre og normale, har Frankie det perfekte stedet - en forlatt kraftstasjon utenfor byen.


Men ideen skaper negative vibber når Moanica planlegger å ødelegge det hele og erstatte feiringen med noe litt mer ... sjokkerende! Heldigvis har monstrene et hemmelig våpen ved sin side: Twyla, datteren til Boogey Man og det perfekte monsteret til å avdekke ethvert mysterium. Sammen med monstervenninnene hennes må de velte Moanicas plan, lade opp antrekkene sine, redde de normales by fra mørke og åpne den mest spenningsladede frisørsalongen noensinne! Så få med deg hver eneste vri, vending, gnist og glød, Monster High™-monstrene er i ferd med å bli ELEKTRISKE!
Specifications
Item No. 8311511
Utgitt 2017
Format DVD
Sjanger Animasjon
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 1 time 9 minutter
Språk Norsk
    Loading
    Loading