This website uses cookies to enhance your experience.

Monster High - Dødslekkert Dobbelteventyr

  Skremmester 18 skumlifserte episoder. Gjør deg klar for å bli med de perfekt ufullkomne studentene på Monster High i 18 skumlifser te episoder fra Scaremester-samlingen. Fra uhyggelig kule danser til ekstremsjokkerende aktiviteter, alles favoritt demonvenner passerer nåløyet i disse eventyrene
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
 


Skremmester


18 skumlifserte episoder. Gjør deg klar for å bli med de perfekt ufullkomne studentene på Monster High i 18 skumlifser te episoder fra Scaremester-samlingen. Fra uhyggelig kule danser til ekstremsjokkerende aktiviteter, alles favoritt demonvenner passerer nåløyet i disse eventyrene fulle av gnistrende hemmeligheter, dødskul stil or og grøssom moro.


 


Nytt Uhyre I Klassen


Se hvordan det hele begynte Bli med på forferdelig moro med 10 kortflmer som viser skolens egentlige jeg - fra å overleve “kost og helsefarlig” til å heie på “Studentenes kroppsløse president”! Det er en uhyrligmotståelig samling som inkluderer en flm i skremmende spesialutgivelse. Første skoleuke kan være et totalt torturkammer, men Frankie åtein fnner snart ut hvordan hun kan overleve sin første dag på Monster High med skremmende stil! Da hun kommer på kant med den nifse heiagjengdronningen, Cleo De Nile, oppdager Frankie at det beste kanskje bare er å være sitt eget friktelige selv, for å kunne spille på lag med sine dødskule klassekameratmonstere.

Specifications
Item No. 76NSD8305025
Utgitt 16.11.2015
Format DVD
Sjanger Tegnefilm
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 1
Spilletid 1 time 6 minutter
Undertekst Norsk (og tale), dansk, finsk, svensk, engelsk
    Loading
    Loading