This website uses cookies to enhance your experience.

Peter Og Ulven

Den klassiske historien om Peter og Ulven blir levendegjort på en briljant måte i denne animasjonsfilmen, som skildrer en magisk verden hvor barn finner mot til å trosse sin frykt for det skumle og ukjente. Prokofievs høyt verdsatte fortelling har gledet generasjoner av barn. Historien er mystisk,
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Den klassiske historien om Peter og Ulven blir levendegjort på en briljant måte i denne animasjonsfilmen, som skildrer en magisk verden hvor barn finner mot til å trosse sin frykt for det skumle og ukjente.


Prokofievs høyt verdsatte fortelling har gledet generasjoner av barn. Historien er mystisk, spennende og humoristisk. Denne nye versjonen av prisbelønte Suzie Templeton har begeistret et stort publikum over hele verden - på fjernsyn, på dvd og i konserthus med musikk fremført av symfoniorkestre.Breakthru Films animerte versjon basert på Sergei Prokofievs klassiske verk Peter og Ulven fra 1936 er laget av det Oscar-vinnende Se-mafor Studio i Polen og av Storm Studios i Norge. Denne vakre og musikalske tolkningen av historien om Peter og Ulven er tidløs og moderne på samme tid, og kommer garantert til å være til stor glede for hele familien.

Specifications
Item No. NO1203406
Utgitt 2007
Format DVD
Sjanger Familiefilm
Aldersgrense 7 år
Spilletid 34 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading